Meteen naar de inhoud

Inschrijven

Bij Mondzorg Hoogeveen bent u welkom!

Bent u op zoek naar een praktijk die uw mondgezondheid op peil houdt? Of heeft u onlangs een verwijzing gehad van uw tandarts? U bent van harte welkom om langs te komen voor een behandeling.
Is Nederlands niet uw moedertaal? Behandelingen zijn ook mogelijk in het Engels of Arabisch.

Online inschrijven

Inschrijven

Het is mogelijk om u online bij ons in te schrijven. Hiervoor hebben we eerst een aantal gegevens van u nodig. Laat deze achter via het inschrijfformulier hiernaast. We nemen z.s.m. contact met u op om de inschrijving te voltooien. Wilt u meerdere mensen (bijv. een kind) inschrijven? Vul dan het formulier telkens opnieuw in.

Belangrijk om mee te nemen naar praktijk: 

– Een geldige identiteitskaart
– Een verzekeringspas
– Bij eventuele doorverwijzing de brief en/of foto’s van de tandarts

Liever telefonisch inschrijven?
Inschrijfformulier

Afspraak

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of via ons online contactformulier.

Afspraak

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of ons online contactformulier.

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het inschrijven of andere praktische zaken? Wellicht vindt u het antwoord hieronder! Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op.

Afspraken kunnen 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd of verzet. Bij niet nagekomen afspraken of afspraken die te laat zijn afgezegd wordt de behandeling in rekening gebracht. 

Annuleren of verzetten is mogelijk via mail (info@mondzorghoogeveen.nl) of telefoon (0628260318).

Angst voor de mondhygiënist of tandarts komt veel voor bij mensen. Wat hier het beste tegen werkt is om gewoon langs te blijven komen voor behandelingen en te praten over uw angst. 

De Nederlandse wetgeving als zowel het zorgsysteem vereist wettelijke legitimatie van patiënten. 

Inschrijven kan via de website d.m.v. het inschrijfformulier, telefonisch, via e-mail of op locatie wanneer u hiervoor een afspraak heeft ingepland.

Dat is geen probleem. Dit kan door het inschrijfformulier hierboven apart in te vullen met de gegevens van uw kind. Zorgt u er a.u.b. voor dat u een geldig legitimatiebewijs meeneemt naar de praktijk. 

Als u echt niet op de aangegeven momenten kunt langskomen dient u contact op te nemen met de praktijk. We gaan dan kijken of we een moment kunnen vinden die ons allebei schikt.