Meteen naar de inhoud
Reham Talal mondhygienist

Reham Talal

Mondhygiënist & oprichter
(BIG: 39929166979)

De praktijk

Even voorstellen

Welkom bij Mondzorg Hoogeveen! Mijn naam is Reham Talal geregistreerd-mondhygiënist en eigenaresse van de praktijk Mondzorg Hoogeveen. Ik ben in 2013 afgestudeerd als mondhygiënist aan de HBO opleiding Mondzorgkunde in Groningen. In 2022 heb ik mijn BIG-registratie behaald waardoor ik nu als zelfstandig mondhygiënist aan het werk mag. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook nog bij twee tandartspraktijken in Drenthe. 

Hoogeveen

Toegankelijke mondzorg in Hoogeveen

Ik wil graag mijn ervaring en passie in Hoogeveen inzetten en mondzorg toegankelijk maken voor mensen uit deze omgeving. Een goede mondgezondheid vind ik heel erg belangrijk. Het is niet alleen ons visitekaartje, maar ook het begin van een goede lichamelijke gezondheid. Ik heb veel ervaring met angstige patiënten en grote affiniteit voor kinderen. Daarnaast neem ik de tijd voor iedere behandeling en vind ik het belangrijk dat u met een gerust hart bij mij in de stoel kunt liggen. Ik spreek naast Nederlands ook vloeiend Engels en Arabisch. Mocht u de Nederlandse taal zelf niet vaardig zijn is het dus geen enkel probleem om de behandeling in een andere taal te doen.

Inschrijven

Schrijft u zich vandaag nog in

Bent u op zoek naar een betrouwbare mondzorgpraktijk? Schrijft u zich dan vandaag nog in. Inschrijven kan zowel telefonisch via ons online inschrijfformulier. 

Inschrijven

Schrijft u zich vandaag nog in

Bent u op zoek naar een betrouwbare mondzorgpraktijk? Schrijft u zich dan vandaag nog bij ons in. Inschrijven kan zowel telefonisch via ons online inschrijfformulier.